Milyen összetevők vannak olay szappanolajban?

Áttekintés

Olay Olay Hidratáló Bar Szappan egy tisztító bár, amely alapvető szappan. Nincsenek paraben tartósítószerek és rengeteg mosószer. A bár tartalmaz számos hidratálószert, hogy a bőr lágyabb legyen, és a bőr kiszáradását megakadályozza, úgy, mint a nem hidratáló rudak. A víz és az illat kivételével a szappanban 20 összetevő található.

Tisztító ügynök

A tisztítószerek olyan tisztítószerek, amelyek tisztítják a bőr és a haj felületét. A nátrium-kókusz-izetionát, a nátrium-cocogylcheril-éter-szulfonát, a kókuszdió-zsírsavak, a nátrium-izetionát, a laurinsav és a nátrium-kókuszdió tisztítószerek ebben az Olay bárszappanban. A nátrium-koioil-izetionát egy kókuszból származó enyhe tisztítószer, a Cosmetics Cop weboldal szerint. A nátrium-cocogylceryl-éter-szulfonát habképző tulajdonságokkal rendelkezik, míg a laurinsav is illat lehet a Környezetvédelmi Munkacsoport mélyvízi adatbázisa szerint. A nátrium-izetionát a mosószert kemény vagy lágy vízben jól mőködik.

Az emulgeálószerek

Az emulgeálószerek segítenek a vegyületek és a formulák jó keverésében. A magnézium-kókusz olyan emulgeálószer, amely úgy is működik, mint egy anti-caking eszköz, és a szappant a bőrtől való hámlásra tartja. Mind a magnézium-laurát, mind a nátrium-laurát emulgeálószerek, amelyek szintén anti-caking agensek, az Health Canada honlapja szerint. A keverék utolsó két emulgeálószere a magnézium-sztearát és a nátrium-sztearát.

Kötőanyagok

Kötőanyagok vagy kötőanyagok a vegyszereket kötik össze a vegyületben. A termék két kötőanyaga a nátrium-klorid és a PEG-90M. A nátrium-klorid gyakori asztali só, és lehet csiszolóanyag. A PEG-90M emulzióstabilizátor.

Sűrítő anyag

Az Olay szappanban található paraffinhoz hasonló sűrítőszerek segítenek megakadályozni a termék túlságosan vékonyabbá válását. A paraffin egy kőolaj-származék. A nátrium-szulfát szintén sűrítője az Oil of Olay bar szappannak.

A hidratálás megőrzi a bőr nedvességet és megakadályozza a túlszárítást és a hámlást. A glicerin a termék hidratálója, a DERMA-doktor szerint.

A pihentetők azok a szerek, amelyek megőrzik a bőrt puha és sima. A sztearinsav egy zsírsav, amely az ebben a szappanban lágyító.

A trinátrium-EDTA lehet egy kelátképző szer, amely olyan anyag, amely a fémhez kötődik ahhoz, hogy a terméket más adalékokhoz való kötődéshez tartsa, hanem egy vízlágyítót is. Ez megtartja a szappant kemény vízben. A trinátrium-etidronát egy kalciumszabályozó, amely megóvja a kalcium felszaporodását a szappantól és a víztől.

A titán-dioxid olyan fényvédő, amely segít meggátolni az UVA és UVB sugarakat, miközben sűrítőanyagként és fehérítőszerként is szolgál. Ez természetes földi ásvány.

Hydrator

Emollients

Vízszabályozók

fényvédő