Milyen mellékhatásai vannak az effexor hideg pulyka kilépésnek?

Áttekintés

Az Effexor és az Effexor-XR az Egyesült Államok két márkaneve, amelyek alatt a generikus gyógyszer venlafaxint értékesítik. Az orvosok elsősorban depresszióra és szorongásos zavarokra írják fel őket, bár nem a rossz minőségű, mindennapi szorongás miatt. Ha egy személy hirtelen abbahagyja az Effexor szedését, lehetséges súlyos mellékhatások fordulhatnak elő. A fentiektől szenvedő személynek azonnali orvosi segítséget kell kapnia.

A rohamok

A Effexor hirtelen hiánya a szervezetben azt eredményezheti, hogy az a személy, aki szedte, görcsrohamai vannak. A klasszikus rohamok a hirtelen disszociációkat jelentik tudatosságával, amelyet görcsöknek neveznek. A rohamok kevésbé nyilvánvalóak lehetnek, például semmit sem bámulnak, és a “tevékenységek” és a “beszélgetések” során. Ő is elájulhat.

Érzelmi nehézségek

Az Effexor hideg pulyka megállítása hirtelen és súlyos visszalépést okozhat a gyógyszer szedése előtt tapasztalt mentális problémák miatt. Újakat is kiválthat. Például, az a személy, aki szed, aggodalomra adhat. Lehet, hogy elválik tőle, ami azt jelenti, hogy nincs látható érzelmi kapcsolata saját cselekedeteivel. Ezt nevezik deperszonalizációnak. Lehetséges, hogy senkinek van külső serkentése. Ha eufóriája van, akkor úgy érzi, hogy minden nagyszerű, még ha nem is, vagy érezni tudja, hogy minden szomorú, ha dysphoria szenved. Ő is lehet paranoiás, és azt hiszi, hogy mindenki elkapja, és ez félelmet okozhat. Reagálhatja a dolgokat érzelmileg, vagy túl gyorsan reagálhat. Hangulata gyorsan változhat. Lehet, hogy ingerlékeny és boldogtalan.

Étkezési problémák

Effexor nélkül a rendszerében az a személy, aki a kábítószerből hideg pulykát ad, némi problémát tapasztalhat normál étellel. Elveszítheti az étvágyát, és fogyás nélkül is fogyhat. Hányingert és hányást érezhet.

Ellenőrzött mozgás

Amikor egy beteg abbahagyja az Effexor szedését anélkül, hogy elválna tőle, olyan mozgásokat tapasztalhat, amelyeket nem tud kontrollálni. Rendes cselekvései és gesztusai eltúlozottak lehetnek, vagy előfordulhatnak anélkül, hogy azt jelentené. Érezheti, hogy folyamatosan mozog. Érzékeny problémákat érezhet, mint olyan érzéseket, amelyek elektromos ütésnek tűnnek. A kezei és a lábai rázhatnak vagy remeghetnek. Az izmok megrándulhatnak. Örömmel cselekedhet, ha nem indokolt, vagy úgy érzi, instabil és egyenetlen.