Milyen előnyei vannak a mustárolaj masszázsnak?

Ízületi gyulladás

A mustármagból extrahált mustárosolaj főzéshez vagy terápiás alkalmazásokhoz használható. A mustárt általában a földközi-tengeri régióban termesztik, és széles körben használják a kulináris művészetekben, valamint gyógyítja a közös betegségeket. A Wise Geek honlapján a mustárolaj kellemes illata van, és nagyon kevés maradványt hagy a bőrön, mint kenőcs vagy masszázsolaj. A mustolaj masszázs előnyös a bőr és a belső szövetek különböző körülményei szempontjából. Ha az Ön állapota továbbra is fennáll, ügyeljen az orvosra.

Hajhullás

A mustolaj masszázs rendkívül hasznos lehet az ízületi fájdalom és az ízületi gyulladás miatt. A Wise Geek azt állítja, hogy a mustármag masszázsának hosszú története van, és segíthet a fájdalom és a merevség enyhítésében az ízületekben.

Gombafertőzések

A mustárolaj masszázst általában Indiában használják, és nem csak a testre, hanem a fejbőrre is fel lehet használni. Az India Parenting honlapja szerint a fejbőrre masszírozott mustár olaj segít megelőzni a hajhullást. Az ökológiai tények úgy érzik, hogy a mustárolaj masszázálja a “hajvilágítót”.

Keringés

A mustárolaj masszázst alkalmazhatunk olyan gomba okozta bőrproblémákra, mint például az atléta láb vagy kiütések. A Szerves tények weboldal a mustárolaj gombaölő hatását a vegyület allil-izotiocianátra helyezi, ami a mustárnak csípős ízt ad. A mustárolajat közvetlenül a gomba által érintett területre masszírozza.

A mustárolaj nagyon erős stimuláns a szerves tények szerint, és a mustárolaj masszázs segít a bőrön való keringésnek. Az olaj felmelegszik a bőrfelületre, és a masszírozott területet rózsaszínűvé teszi a fokozott véráramlás miatt.