Mi a sportszivacsok használata?

Áttekintés

A tenisz- és sportruházati legenda Fred Perry feltalálta a sweatbandot, hogy a teniszpályán a kezét és arcát elnyelje. Ma a sportos karszalagok sok formában, méretben és anyagban jönnek el. Az emberek találtak olyan felhasználásokat, amelyek nem verejték fel az izzadságot ..

Izzad

Az eredeti frottírszövet karkötőket úgy tervezték, hogy felszívja a verejtékeket. A sportolók – leginkább a futók, a tenisz és a kosárlabda játékosok – még mindig használják a karszalagokat, hogy kiszabadítsák az arcukat és a szemüket. A tenisz- és kosárlabda játékosok kihasználják a karszalagok további előnyét, csökkentve a kezük izzadtságát. Ritkán látni egy professzionális teniszezõt a pályán, karfa nélküli csuklópánt nélkül.

Adománygyűjtés és okok

A szilikon karszalagok szinonimájává váltak az adománygyűjtési törekvésekkel és a legfontosabb okok támogatásával. Biciklész Lance Armstrong elkezdte ezt a tendenciát, amikor szakértőkkel sárga karszalagokat használ, hogy felhívja a figyelmet a rákra. A karszalag világméretű jelenséggé vált, és a szurkolókra világszerte megfigyelhető. Teniszező Andy Roddick a kék karszalagokat használja a “Nincs kompromisszum” szavakkal, hogy pénzt gyűjtsön az Andy Roddick Alapítvány számára, ami azért működik, hogy különbséget tegyen a veszélyeztetett gyermekek életében. A kék karszalagok a tenisziparban népszerűek a rajongók és játékosok körében. Sok más fontos ok a karszalagokat használja az adománygyűjtés és a tudatosság növelésére. Rózsaszín karszalagot használnak mellrák, vörös az AIDS, narancssárga vagy zöld a leukémia és lila a lupus.

akciók

Szilikon karszalagok is bejutottak a profitorientált szektorba. A vállalatok reklámra és promócióra használják őket. A karszalag alacsony költsége azt jelenti, hogy nagy mennyiségben rendelhetők. A vállalatok megengedhetik maguknak, hogy szabadon átadják őket a munkavállalóknak és az ügyfeleknek. A promóciós tanácsadó beszámol arról, hogy az emberek hajlamosak viselni és tartani a karszalagokat sokáig az adott esemény befejezése után, megtartva a vállalat nevét a nyilvánosság szemében. És a csuklópánt alkalmas minden típusú vállalkozás számára. A sportfelszerelések mellett az iskolák, egyházak, szórakoztató és egyéb szervezetek mindegyike csuklószalagot használ a promóciós üzenetek továbbítására.