Mi a pacsuli előnyei?

Áttekintés

Erős és földes illatú, a pacsuli olaj a parfümök, a hajápolás és a fürdőtermékek általánosan hozzáadott összetevője. Gyakran elismert afrodiziák hatása miatt a pacsuli illóolaj antidepresszáns, gombaellenes, antiszeptikus és gyulladásgátló tulajdonságokkal is rendelkezik. A pacsuli használata az aromaterápiában vagy a természetes bőrápolás részeként pozitív hatással lehet a fizikai testre és az érzelmekre.

Érzelmi előnyök

A pacsuli olajának belélegzése felemeli a hangulatot és segít a feszültség feloldásában. Segít a csalódás reményében, és megkönnyíti az érzékeny idegeket. Az epilepsziás rohamok vagy görcsök megnyugtathatók a pacsuli olaj belélegzésével. Pappouli olaj, mint afrodiziákum, előnyös a szexuális problémák kezelésében, mint például impotencia vagy merevedési zavarok, és azt is mondják, hogy segít a nőkben a frigiditásban és a nemi szempontok iránti általános érdeklődés hiányában a OrganicFacts.net szerint.

Fizikai előnyök

Jó a száraz bőr számára, a pacsuli olaj csillapíthat köhögést és allergiát. Helyileg alkalmazva, a patchouli eczema, dermatitis, pikkelysömör, sebek, vágások és sebek kezelésére használható. Ez természetesen hatékony módja annak, hogy segítse a pattanások által elpusztult bőrjelzések gyógyulásának gyorsítását, valamint segítse a régi sebhelyeket elhalványulni, mivel elősegíti az új bőrsejtek növekedését. A Patchouli gyulladást gyengít, és természetesen lázzal járhat. A vizelettel járó, pacsuli olaj is elősegíti a vizelés gyakoriságát és mennyiségét. A OrganicFacts.net szerint a patchouli olaj tónusos hatást gyakorol az egész testre. A máj, a gyomor és a belek erősítésével a pacsuli olaj is fokozza az immunrendszert. A Patchouli olaj antiszeptikus tulajdonsága természetes dezodoráló hatású, de édes, de erős illata nem mindenki kedvelt. Az aromaterápiában használatos, ez is elősegítheti az éberséget és az aktivitást, miközben nyugtalanítja a gondolatokat.

Természetes rovarölő szer

A Patchoulit már egy ideje elismerték, hogy hatékony természetes rovarölő szer. Különleges aromája a kártevők, például a szúnyogok, a lepkék és a hangyák, valamint más nemkívánatos hatások, mint a tetvek, az ágybetegek és a bolhák kijutására irányul. A rovarriasztó használatához néhány csepp pacsuli olajat lehet hozzáadni egy bőrápolóhoz vagy permethez. A kártevők kijutása az élettérből, próbálja meg a pacsuli tömjénezést vagy a pacsuli olaj használatát a helyiségben lévő párologtatóban.