Mi a lonc egészségi előnyei?

Áttekintés

Kétféle loncot használnak gyógyászati ​​célokra: európai lonc, Lonicera pericylmenum és japán lonc, Lonicera japonica. A gyógynövények elsősorban gyulladáscsökkentő, antibakteriális és megnyugtató tulajdonságait használják. Forduljon szakképzett egészségügyi szakemberhez, mielőtt a loncot orvosan használja.

Hagyományos gyógyászati ​​előnyök

A Healthline honlapja szerint a japán loncot hagyományosan a kínai orvoslásban használják számos egészségi állapot kezelésére. A Naturopathy Digest azt írja, hogy a ló különböző részeit használják a különböző egészségügyi állapotok kezelésére. A kalászvirágokat hagyományosan a kínai orvoslásban használták az étel, a gyulladás, a hasmenés és a bőrfertőzések kezelésére.

Bőrápolási előnyök

Az Egészségügyi honlap honlapján a lonc lehet bőrkiütés, például méreg tölgy, vágás és bőrhulladék kezelésére. A lonacövek a növény előnyös részei a bőrápolás kezelésében. Alkalmazzunk egy lonc-infúziót a fertőzés alá eső bőrápolási feltételek kezelésére. Legyen tudatában annak, hogy egyes emberek bőrkiütést tapasztalhatnak a lonc alkalmazásával szemben.

Gyulladáscsökkentő előnyök

A Honeysuckle antibiotikus tulajdonságokkal rendelkezik, és az Healthline azt javasolja, hogy a japán lonc felhasználható a streptococcus baktériumok okozta fertőzések kezelésére. Másfajta gyulladásos és fertőzést lóhámkal is kezelhet.

Légúti és baktericid hatások

Úgy tűnik, hogy a loncot köptetőnek tartják. Julia Lawless az “Aromaterápiás kertben” írja, hogy az európai loncvirágok infúzióját teákként inni lehet a köhögés és a megfázás kezelésére. A loncot fel lehet használni a felső légúti fertőzések és az asztma kezelésére. Az Egészségügyi Vonal javasolja a lonc és a krizantém virágainak hideg kezelését.

Jeanne Rose, az “Aromaterápiás könyv: alkalmazások és belélegzések” című könyvében azt írja, hogy a loncot masszázsolajként lehet használni, mivel pihentető és megnyugtató. Bár a láprész használata során nincsenek ismert mellékhatások, kérjen tanácsot egy egészségügyi szakembertől, mielőtt a loncot gyógynövényként, tinktúrában, olajban vagy orvossági eszközként felhasználja az egészségi állapot kezelésére.

Egyéb előnyök