Fogyás termékek elkerülése érdekében

Áttekintés

Növeli a testsúlycsökkenési potenciálját, és csökkenti az egészségre károsodásának kockázatát bizonyos fogyókúra-termékek elkerülésével. Amikor fogyaszthatod a fogyókúraes termékeket, ne feledje, hogy annál inkább természetes és szerves, annál hatékonyabb és egészséges az étrend. Tekintse meg a tápanyagban gazdag kalóriák felvételét is, az “üres kalóriák” helyett, amelyek megfosztják a test tápanyagait.

Mesterséges édesítőszerek

Számos olyan mesterséges édesítőszert talál, amelyek nem tartalmaznak kalóriát vagy emelik a vércukorszintjüket, azonban ez nem jelenti azt, hogy segítenek a fogyásban. A “Dr. Oz Show” egyik epizódja azt jelezte, hogy a mesterséges édesítőszerek fogyasztása miatt súlyt szerezhet, mert az édes íz felkelheti a szervezetet, hogy felkészüljen a cukor kalóriáira, és az inzulinreaktorok aktiválódhatnak. Ha nem adnak kalóriát ennek a riasztott állapotnak a kielégítéséhez, akkor a szervezet elkezdheti az ételt, amíg meg nem elégszik, ami általában arra készteti az embereket, hogy más kalóriákat is fogyasztanak, ha nem cukrot. Néhány mesterséges édesítőszer, mint például a Splenda, a Sweet N’Low és az Equal, külön csomagokban kerül értékesítésre. A készítményeket a hagyományos fogyókúra termékekben is megtalálják, és aszpartám vagy szacharinnak nevezik. Ezek nem csak nehezebbé teszik a testsúlycsökkenést, de a szervezetben olyan méreganyagokat hoznak létre, amelyek rákhoz és más betegségekhez vezethetnek. Kerülje el a magas fruktóz-kukorica-szirupot tartalmazó termékeket is, amelyek neve “kukoricacukor” nevet kaphat. A Journal of Formosan Orvosi Egyesület szerint a kukorica-cukrok koncentrált cukrok magas glikémiás indexekkel, amelyek inzulinproblémákhoz, súlygyarapodáshoz és cukorbetegség.

Egészségtelen zsírok

A Slimfast snack bár és bizonyos GNC rázkódások részlegesen hidrogénezett zsírokat tartalmaznak, ami más módja a transzzsíroknak. A MayoClinic.com azt ajánlja, hogy elkerüljék a transzzsírsavakat, mert növelik az egészségtelen, kis sűrűségű lipoprotein (LDL) koleszterinszintjét, miközben csökkenti az egészséges HDS (high density lipoprotein) mennyiségét. Az American Heart Association figyelmeztet arra, hogy ilyen zsírt nem eszik, mert elhízáshoz vezet, és emeli a szívbetegség kockázatát. A transzzsírok is kapcsolódtak a rákot okozó és Európában betiltották. Mindig nézzük meg a részlegesen hidrogénezett olaj összetevőinek listáját, mert nem szerepelhet a táplálkozási címke transz-zsírok részében, ha kevesebb mint 5 g van jelen.

Mesterséges adalékanyagok

Az Atkins és a Herbalife termékek mesterséges aromákkal és színekkel töltik be, mint a vanillin, a sárga 5 tó, a sárga 6 tó és a kék 2 tó. “A Dr. Oz Show” azt ajánlja, hogy ha nem tudja kimondani az összetevőt, akkor valószínűleg kémiai termék, amelyet elkerülni kell. Mivel a szervezet természetes szervezet, természetes összetevőkre van szüksége az optimálisan egészséges test fenntartásához. Amikor a szervezet maximális egészségi állapotban van, hatékonyan kiküszöbölheti a zsírokat. A toxinok a májat a zsírok használatához használják a toxinok bevonására, hogy megvédjék tőlük a testüket. Ez különösen akkor fordul elő, ha a máj toxinokban telített, és nem képes elég gyorsan eltávolítani őket, ezért felépítik és tárolják a szervezetben zsírsejtként.